Smykkeskrin

Vis filtre

Viser 1–100 af 147 resultater

Viser 1–100 af 147 resultater

Vores smykkeskrin

Der er mange grunde til, at vi ønsker et smykkeskrin. Nogle af os ønsker at rydde op i vores smykkesamling. Hvad kan være mere irriterende end at skulle vikle din yndlingskæde ud i en fart, inden du skal på kontoret? Eller at skulle lede overalt efter den anden ørering i dit yndlingspar! Hvis du organiserer din smykkesamling i en fin opdelt æske, kan du undgå alle disse bekymringer i sidste øjeblik. De større modeller, som vi har i vores butik, giver dig mulighed for at opbevare dine yndlingsarmbånd, vedhæng og ringe i forskellige rum. Nogle kasser har endda kroge til at hænge dine lange halskæder på.

Måske vil du også gerne have et smykkeskrin til at beskytte dine yndlingsgenstande. Det er en skam at lade en smuk diamantring samle støv i den fri luft! Eller at lade dine smykker oxidere over tid. Hvis du kan lide ure, er en urkasse vigtig til at opbevare og beskytte dine ure. De fleste af vores smykkeskrin er foret med ultrablødt fløjl, der fungerer som et sandt smykkeskrin til at passe på dine små skatte.

Endelig ser andre smykkeskrin som dekorativt tilbehør. Det er sandt, at nogle smykkeskrin er ægte designstykker. For at tage et eksempel med smykkeskrin i træ, tilbyder vi flere forskellige træsorter i vores butik. Vores vintage smykkeskrin er også meget populære i disse dage: deres glas- og guld-messing-finish tilføjer et ægte touch til dit hjem.

Uanset hvorfor du leder efter et smykkeskrin, er der en god chance for, at du kan finde det, du leder efter, i vores butik. Vi har et bredt udvalg af :

  • Smykkeskrin til kvinder
  • Smykkeskrin af træ
  • Originale smykkeskrin

De forskellige typer af smykkeskrin

Vi vil give dig nogle råd, der kan hjælpe dig i din søgning. Der findes flere forskellige størrelser af smykkeskrin. Man kan naturligvis tro, at små æsker er velegnede til små smykkesamlinger, og at store æsker er velegnede til store samlinger. Ja, men ikke kun det! Et stort smykkeskrin kan også give mening, hvis du har store smykker som f.eks. lange halskæder. Vores store modeller er ofte udstyret med kroge til at hænge dine vedhæng op på.

En anden fordel ved de store smykkeskrin er, at de har mer opbevaringsplads og flere rum. Det gør det nemmere for dig at organisere dine dyrebare genstande. Modeller med flere opbevaringsniveauer har ofte praktiske skuffer, der kan tages ud.

De forskellige materialer i vores smykkeskrin

Når du har besluttet dig for størrelsen på dit fremtidige smykkeskrin, er det kun tilbage at vælge finish. Også her har du et bredt udvalg: træ, læder, imiteret læder, plastik, plexiglas, perle, alle materialer findes i vores butik! Der findes naturligvis alle mulige farver: sort, grå, grøn og pink er de mest populære.

Til hvilken anledning skal jeg købe et smykkeskrin?

Først og fremmest er det en god gaveidé! Når det er sagt, er der nogle lejligheder, der er mere velegnede til denne type gave end andre. Det er f.eks. en god idé at give et musikalsk smykkeskrin i forbindelse med en fødsel. Et andet meget godt tidspunkt at give et smukt smykkeskrin på er naturligvis ved frieriet: forlovelsesringen bliver således fremhævet i dette vigtige øjeblik. Sidst men ikke mindst er de klassiske begivenheder, hvor vi normalt udveksler gaver, såsom fødselsdage, mors dag eller jul, gode muligheder for at give et lille smykkeskrin!

Vores bedst sælgende produkter

I vores top 3 finder vi på førstepladsen vores Velvet Jewellery Box Two Floors. Denne kasse, der er helt dækket af fløjl både indvendigt og udvendigt, er meget populær på grund af de mange opbevaringsrum, men også på grund af den moderigtige engelske grønne farve. På andenpladsen kommer det todelte lædersmykkeskrin: dets sobre og elegante design og praktiske anvendelighed forklarer uden tvivl dets succes. Endelig går bronzemedaljen til Original Jewellery Box, som er den perfekte æske til opbevaring af store samlinger af øreringe (den har over halvtreds pladser).

Vi håber, at du finder disse tips nyttige. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, kan du kontakte vores team, så hjælper vi dig gerne med at vælge dit nye smykkeskrin!