Armbånd Holder

Vis filtre

Viser alle 41 resultater

Viser alle 41 resultater

Sådan opbevarer du dine armbånd med en armbåndholder: den rigtige idé!

Kæder, manchetter, armbånd, armbånd, i dag findes der alle slags armbånd i et utal af forskellige designs. De kan være af sølv, smarte, med ædelstene, med gravering, med en lille enhjørning eller designet til at behage vores små prinsesser. Som du kan se, er armbåndet i stand til at forføre folk i alle aldre og med alle baggrunde. Og det er ret sejt, for med den kan du gå til grænsen af din rock-stil med nitter eller din boheme-side med farvede perler, kort sagt, den er uendeligt anvendelig.

Det er også dejligt, at det kan blive et problem, for denne panoply af forskellige og varierede armbåndsmykker skal du stadig lægge væk (ja, ja, ja, gør det, hvis du ikke ønsker at sætte guldsmede og guldsmede på nakken af hinanden)! Der er ingen mangel på løsninger på dette. Vi kender allerede smykkeskrin med flere skuffer og fløjlspuder, der giver stor komfort, eller smykkeskrin med opdelte rum, hvor man kan opbevare alt. Men de er ikke de eneste egnede skærme. Armbåndsholderen og mere generelt smykkeholderen er et praktisk, originalt og dekorativt alternativ til opbevaring af smykker.

På denne måde er hver af dine skatte udstillet for alle at se, inden for nem rækkevidde og alligevel helt sikkert og velbevaret. Ligesom smykker findes der smykker i alle former og til enhver smag. Uanset om de er lavet af messing, stof, porcelæn eller keramik til de mest kostbare, er det bare om at finde en, der passer til din smykkesamling. Når først den er valgt, bliver den hurtigt den perfekte smykkeholder!

Organiser og opbevar med armbåndholdere

Hos Smykkeskrin Copenhagen er du forkælet med valgmuligheder, når det kommer til opbevaring af dine smykker, så vi tolererer ingen undskyldninger! De, der kan lide at opbevare deres smykker i æsker af alle slags, vil helt sikkert finde noget, der falder i deres smag i vores kollektion af smykkeskrin. De, der foretrækker den hængende løsning, og som gerne vil kunne opbevare deres tilbehør uden at skjule det, vil blive begejstret over armbåndsholderen. Face, Eye og Luxury-armbåndsholderne bør appellere til indretningsentusiaster med deres rene design og naturlige elegance. Selv tomme er de rigtig trendy små genstande, som du kan placere på din kommode med stolthed. De mest organiserede af jer vil uden tvivl sætte pris på Heart Wall Bracelet Holder eller Dressing Room Jewellery Holder, som er en perfekt kombination af nøgternhed og effektivitet. Begge er en god løsning for dem, der har lidt plads, men stadig har brug for opbevaring. Da den ene ikke står på ben, kan den ene hænges på væggen, mens den anden kan hænges i dit klædeskab, genialt, ikke sandt?

For at vælge dem er det ikke kun det æstetiske aspekt, der skal tages i betragtning. Højde, materiale og funktionalitet er lige vigtige. Mange af jer tør ikke tage springet og hævder, at en smykkeholder ikke beskytter jeres tilbehør mod støv og fugt. Men det var før. Nu tilbyder nogle modeller dedikeret opbevaringsplads OG en beskyttende glaskuffert, som er perfekt takket være den gennemsigtige side. Så der er plads til selv de største stykker i din samling, f.eks. kvarts- eller automatiske ure. Med dem vil dine sølv-, guld- eller endda platinkæder blive opbevaret sikkert og uden problemer med oxidation. Noget til glæde for de mest krævende. Uanset hvilken personlighed du har, er vi sikre på, at disse små smykkedisplays og -holdere vil forføre dig. Det sværeste bliver at vælge, som altid, når det gælder smykker! Det sværeste er som altid at vælge, når det drejer sig om smykker. Disse genstande er også gode gaveidéer, originale og nyttige, så du går næppe galt i byen, hvis du giver dem til en smykkeafhængig person. Farvel til ringe, der går sammen, kæder, der bliver viklet ind i hinanden, og øreringe, der forsvinder. Goddag til den organiserede, vedligeholdte og bevarede samling! Vi kan ikke sige det nok, men det er meget nemmere at modstå fristelser, når du først har givet efter…

Efter dine armbånd skal du måske opbevare dine signetringe, vielsesringe, guldringe og andre ringe på et passende displaystativ? Besøg vores kollektion af ringholdere og lad dig forføre af de mange muligheder.