Indkøbsvogn

✨ GRATIS LEVERING FRA 369 kr. KØB !

Find dit svar her.

Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål eller en anmodning? Kontakt os venligst via kontaktformularen eller via e-mail på kontakte@cxecomgroup.com.

Alle ordrer behandles inden for 24 timer og afsendes inden for 72 timer. Leveringstiden er normalt 10 arbejdsdage, men i nogle tilfælde kan den være op til 20 arbejdsdage.

Når din ordre er afsendt, får du en e-mail med et sporingslink, så du kan følge, hvor din ordre befinder sig.

Så længe din ordre endnu ikke er blevet godkendt af vores team, kan du annullere den, når det passer dig (og uden omkostninger). Når din ordre er “under behandling”, er det ikke længere muligt for os at annullere den.

Tøv ikke med at kontakte os via e-mail på kontakte@cxecomgroup.com : vores team vil gøre alt for at opfylde dine ønsker.

Du skal blot sende os en e-mail til kontakte@cxecomgroup.com, så fortæller vi dig, hvordan du returnerer din ordre. Det er kun dig, der skal betale for returforsendelsesomkostningerne.

Vi ønsker, at vores kunder skal være så tilfredse som muligt, så vi giver dig mulighed for at returnere din ordre inden for 14 dage fra datoen for modtagelsen af din ordre. Se venligst returpolitikken for at få flere oplysninger.

Hvis din ordre indeholder flere varer, kan de blive sendt separat, afhængigt af lagerbeholdningen. Bare rolig, din pakke vil være hos dig om kort tid.

Har du stadig brug for hjælp ?

Tag kontakt med os!

Gratis Levering

Fra 369 kr. køb

Tilfredshed eller dine penge tilbage

14 dages fortrydelsesfrist

100% Sikker Betaling

PayPal / Visa / MasterCard