Halskæde Holder

Vis filtre

Viser alle 60 resultater

Viser alle 60 resultater

Halskædeholderen: opbevar dine halskæder og dekorér dit rum

Med sølvringe, fine armbånd, lange halskæder, øreringe, kvartsure og andre værdifulde smykker er det ikke let at finde den rigtige opbevaringsmetode til at holde orden på det hele. Den ideelle støtte til dine halskæder er en halskædeholder. Det giver dig mulighed for at opbevare dem, men især for at hænge dem op, så de altid er synlige, og dine fine kæder og dyrebare medaljoner ikke bliver viklet ind i hinanden. Alle dine smykker kan have en smykkeholder. Med et tilbehør som dette er der ingen undskyldning for at lade dine smykker ligge i en lille æske på natbordet eller blive glemt på toppen af din kommode. Gennemse Smykkeskrin Copenhagen og vælg mellem et bredt udvalg af trendy og ultrafunktionelle halskædeholdere.

Til hver smykkesamling en passende smykkeholder

Hvem har ikke drømt om det? En multifunktionel smykkestativ, der er ideel til opbevaring og organisering af dine halskæder og samtidig er så charmerende, at den vil være stolt af sin plads i dit hjem for at forbedre din indretning? Ja, ja, ja, det er essensen af halskædeholderen! Med denne smykkeholder, der er specielt designet til halskæder, er det slut med at spilde mange timer på at vikle dine dyrebare vedhæng og sølvkæder ud og håbe meget på, at de alle kommer helskindet ud af denne ulykke. Hvis du kun tænker på det velkendte smykketræ eller den lille dukke med de fire kroge i toppen, er du helt galt afmarcheret. I dag fås halskædeholderen på tusind forskellige måder og er blevet en fremragende organisator. Uanset om det er lavet af metal, stof, træ, keramik eller porcelæn, er det det ideelle tilbehør til at vise dine smykker frem og beskytte dem mod livets luner.

Mine damer, det er ikke længere muligt at hævde, at træsmykkeholdere ikke beskytter mod støv. I dag er der ikke flere undskyldninger for ikke at knække. Ligesom en buste, der fremhæver din smukkeste amulet, forstørrer halskædeholderen dine smukke smykker, men er ikke tilfreds med blot ét stykke. Som i et smykkeskrin opbevares alle dine smykker værdifuldt under glas, beskyttet mod støv og fugt. Kombineret med to skuffer giver denne smykkestativ dig mulighed for at opbevare alle dine smykker. Fra signetringe til manchetknapper og forskellige ringe har hver genstand sin egen dedikerede plads. Leder du efter en trendy smykkestativ, der også kan forbedre din indretning? Det har vi også. I denne kategori er halskædeholderen med sine fine linjer, det robuste guldbelagte metal og den lille opbevaringsskål en rigtig dekorativ genstand og en original måde at opbevare dine smykkesamlinger på. I en klassisk/chic eller bohemeindretning vil den gøre et stærkt indtryk.

Uanset hvilket display du vælger, skal det passe til det tilbehør, du har. Der findes mange specifikke modeller af smykkestativer, men for en halskæde bør du især overveje typen af ophæng og højden af strukturen. Mere plads til en gulvmodel? En vægmonteret model kan spare dig meget plads. Måske er du en af dem, der ikke har lyst til at vise dit prinsesseoutfit frem? I så fald vil en smykkeholder til påklædningsrummet, der hænger på en bøjle i dit klædeskab, være tilstrækkelig.

Halskædeholderen, gaven til at give hele året rundt

Hos Smykkeskrin Copenhagen finder du alle former for smykkedisplays, der kan vise et smukt smykkesæt frem. Smykkeholderne er enkle og elegante, mens smykkeskrinet giver ekstra sikkerhed. En fremragende gaveidé til at give eller til at forkæle dig selv hele året rundt, uanset hvilken anledning der er tale om. Unge piger vil kunne smide deres enhjørningehalskæde og deres kostumesmykker i, mænd vil kunne opbevare deres ure i fløjlsæsker og damerne alle deres skatte. Den bedste idé i øjeblikket? Multiplikationen af små kopper til at sætte dine forskellige halskæder og tilbehør, der sublimerer dit bryst. Disse små rum giver dig mulighed for altid at have dine smykker inden for rækkevidde. Og hvis du leder efter en gaveidé til en armbåndselsker, er vores kollektion af armbåndsholdere lige noget for dig!