GRATIS LEVERING FRA 369 kr. KØB !

Leveringspolitik

Oplysninger om levering

Alle ordrer bliver forberedt og sendt inden for 24 til 48 timer af vores team (undtagen weekender og helligdage)

Smykkeskrin Copenhagen leverer i Europa og mere bredt i verden.

Ved hver bestilling modtager du en bekræftelsesmail og en anden mail med din forsendelsesbekræftelse, herunder dit trackingnummer.

I travle perioder kan forberedelsen af ordren tage 72 timer eller 3 arbejdsdage.

Valget af transportør og prisen kan variere alt efter vægt, mængde, tilgængelighed af produkter og kurvens størrelse samt forsendelseslandet.

Vores leveringsmetoder

Med standardpakke (levering til hjemmet, afhentningssted, posthus, 10 til 20 arbejdsdage)

Nogle ordrer kan være knyttet til flere leverandører, og i så fald sendes varerne separat.

Leveringsomkostninger

Leveringsomkostningerne for en ordre under 369 kr. er 39 kr., over dette beløb bortfalder leveringsomkostningerne. Smykkeskrin Copenhagen forbeholder sig ret til at ændre denne pris inden for en kort periode eller at annullere den. Denne ændring kræver ikke nogen meddelelse til webstedets kunder.

En tredjepart kan under ingen omstændigheder kræve tilbagebetaling af de leveringsomkostninger, der var gældende på købstidspunktet. Oplysninger om leveringsomkostninger kan til enhver tid ses øverst på alle sider på webstedet samt i forbindelse med ordrebekræftelsen.

Politik for tilbagebetaling

Vores tilbagebetalingspolitik gælder i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage fra modtagelsen af din ordre, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Varer, der ikke kan returneres:

* Gavekort

For at foretage en returnering skal du fremvise en kvittering eller et købsbevis.

Du må ikke returnere dit køb, før vi har bekræftet det.

Der er visse situationer, hvor der kun gives delvis tilbagebetaling: (hvis det er relevant)

* Enhver vare, der ikke er i original stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.

* Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

Varen/varerne modtaget defekt(e)

Hvis din bestilling leveres til dig helt eller delvist defekt, kan du være berettiget til at returnere eller få refunderet de(n) pågældende vare(r). Du kan gøre dette ved at sende os en besked til følgende e-mailadresse: ko******@cx*********.com med et betalingsbevis (f.eks. et skærmbillede af den bekræftelsesmail, du modtog, da du afgav din bestilling) og et billede af de pågældende varer. Du bedes også angive i meddelelsen, om du ønsker at få de defekte varer returneret eller refunderet.

Annullering af ordre (hvis relevant)

De fleste ordrer behandles inden for 24 timer efter købet. Hvis du ønsker at annullere din ordre af en eller anden grund, bedes du sende os en e-mail på ko******@cx*********.com.

Langt de fleste varer på lager behandles og/eller sendes inden for 24 timer, og det er vigtigt, at du kontakter os i løbet af denne periode, så vi kan forsøge at annullere din ordre, før den behandles og/eller sendes.

Ingen anmodning om at annullere din ordre kan tages i betragtning, hvis den allerede er blevet behandlet.

Erstatning og kupon (hvis relevant)

1. Du kan bytte din vare til en anden størrelse/farve.

Der kan kun byttes til samme størrelse og/eller farve i samme model. Udveksling af et andet produkt er strengt forbudt. Vi anbefaler, at du returnerer din oprindelige vare for at få pengene tilbage og derefter bestiller det ønskede produkt på ny.

2. Detaljer om refusion og kuponer

Ordrer, der ombyttes eller varer, der returneres/ombyttes på grund af en defekt hos producenten, pålægges ikke et returforsendelsesgebyr.

Kun den endelige betalte pris (efter eventuel rabat) refunderes.

Rabatkoder eller værdikuponer kan ikke genudstedes og refunderes ikke.

Eventuelle tilbagebetalinger

Når vi har modtaget og inspiceret den returnerede vare, sender vi dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget den. Vi vil også informere dig om vores beslutning om at godkende eller afvise dit krav.

Hvis din anmodning godkendes, vil din tilbagebetaling blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode, i gennemsnit inden for 5-10 dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget din refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, da der kan gå en vis tid, før din tilbagebetaling officielt bliver bogført.

Derefter skal du kontakte din bank. Der er ofte en behandlingstid, før en tilbagebetaling bogføres.

Hvis du efter at have gennemført alle disse trin stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på ko******@cx*********.com

Udvekslinger (hvis relevant)

Vi erstatter kun en vare, hvis den er defekt eller beskadiget. Hvis du i dette tilfælde ønsker at ombytte den til den samme vare, bedes du sende os en e-mail på ko******@cx*********.com

Forsendelse

Hvis du vil returnere et produkt, skal du sende det med posten til den adresse, som vi giver dig via e-mail.

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, fratrækkes returforsendelsesomkostningerne fra din refusion.

Afhængigt af, hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det tager at modtage dit ombyttede produkt.

Hvis du sender en vare til en værdi af mere end 559 kr., bør du overveje at bruge en leveringstjeneste, der giver dig mulighed for at spore forsendelsen eller købe en leveringsforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager den vare, du returnerer.

Gratis Levering

Fra 369 kr. køb

Tilfredshed eller dine penge tilbage

14 dages fortrydelsesfrist

100% Sikker Betaling

PayPal / Visa / MasterCard