Indkøbsvogn

✨ GRATIS LEVERING FRA 369 kr. KØB !

Politik for Tilbagebetaling

De varer, der leveres af https://www.smykkeskrincopenhagen.com, er nye og garanteret uden fejl. De er identiske med dem, der anvendes i den traditionelle handel, og de kommer fra alle de nævnte forlag og leverandører.

Vores politik gælder i 14 dage. Hvis der er gået 14 dage fra leveringen af din ordre, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller ombytning.

For at være berettiget til returnering skal din vare være ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Den skal også være i den originale emballage.

Mangelfulde varer:

Kunden skal returnere nye eller ubrugte varer i deres helhed og i deres originale emballage, intakt, ledsaget af eventuelt tilbehør, brugsanvisning og dokumentation (i den originale cellofanemballage og med den tilhørende faktura). I en sådan situation skal køberen sende beviser for manglen/fejlene til kontakte@cxecomgroup.com (beskrivelse og billeder/videoer vedlagt).

For at kunne returnere en vare skal du også fremvise en kvittering eller et købsbevis for os.

Du skal ikke sende dit køb tilbage til producenten, vi fortæller dig, hvad du skal gøre, når din sag er accepteret i henhold til vores betingelser. Der er visse situationer, hvor der kun gives delvis tilbagebetaling: (hvis det er relevant)
* Enhver vare, der ikke er i original stand, som er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.
* Enhver vare, der returneres mere end 30 dage efter levering.

Eventuelle tilbagebetalinger

Når vi har modtaget og inspiceret den returnerede vare, sender vi dig en e-mail for at bekræfte, at vi har modtaget den. Vi vil også informere dig om vores beslutning om at godkende eller afvise dit krav.

Hvis din anmodning godkendes, vil din tilbagebetaling blive behandlet, og der vil automatisk blive foretaget en kreditering på dit kreditkort eller din oprindelige betalingsmetode, i gennemsnit inden for 5-10 dage.

Forsinkede eller manglende tilbagebetalinger (hvis relevant)

Hvis du endnu ikke har modtaget din refusion, skal du først tjekke din bankkonto igen.

Kontakt derefter dit kreditkortselskab, da der kan gå en vis tid, før din tilbagebetaling officielt bliver bogført.

Derefter skal du kontakte din bank. Der er ofte en behandlingstid, før en tilbagebetaling bogføres.
Hvis du efter at have gennemført alle disse trin stadig ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på kontakte@cxecomgroup.com

Salgsvarer (hvis relevant)

Kun varer til normal pris kan refunderes. Rabat- og/eller kampagnevarer kan desværre ikke refunderes.

Udveksling (hvis relevant)

Vi erstatter kun en vare, hvis den er defekt eller beskadiget. Hvis du ønsker at bytte den til den samme vare, bedes du sende os en e-mail til kontakte@cxecomgroup.com

Forsendelse

Du er ansvarlig for at betale dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.

Afhængigt af hvor du bor, kan det variere, hvor lang tid det tager at modtage dit ombyttede produkt.

Hvis du sender en vare til en værdi af mere end 359 kr., bør du overveje at bruge en forsendelsestjeneste, der giver dig mulighed for at spore forsendelsen eller købe en forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager den vare, du returnerer.

Fortrydelsesret

I tilfælde af udøvelse af fortrydelsesretten er Smykkeskrin København forpligtet til at tilbagebetale de beløb, som kunden har betalt, uden beregning, med undtagelse af returportoen. Tilbagebetalingen skal ske inden for højst 14 dage fra datoen for modtagelse af den/de returnerede pakke(r). Hvis denne periode udløber på en lørdag, søndag eller helligdag, forlænges den til den næste arbejdsdag.

Fortrydelsesretten gælder dog ikke for følgende køb

- Produkter, som du har åbnet og ikke kan returnere af hensyn til hygiejne eller sundhedsbeskyttelse

- Produkter, der ikke kan adskilles fra andre varer

- Produkter, der er blevet åbnet og ikke er i deres oprindelige stand, er beskadiget eller mangler dele af årsager, der ikke skyldes en fejl fra vores side.

Gratis Levering

Fra 369 kr. køb

Tilfredshed eller dine penge tilbage

14 dages fortrydelsesfrist

100% Sikker Betaling

PayPal / Visa / MasterCard