Ring Holder

Vis filtre

Viser alle 24 resultater

Har du ikke dine ringe på? Ringholderne opbevarer dem for dig!

Kvinder og ringe rimer ikke på hinanden, og alligevel er det svært for den ene at gå uden den anden. Smaragder, rubiner og diamanter eller endog kostumesmykker – der er et væld af rigdomme at vælge imellem, og mangfoldigheden giver kun mulighed for endnu mere excentricitet. Vi elsker det. Men hvad sker der så, når det er tid til at lægge dem væk?

Vi kan se dig komme, ja, dig, som har taget for vane at lægge dine tynde ringe på kanten af håndvasken eller næsten hvor som helst, oven på din kommode. Og som en skønne dag ender med at blive vred på dig selv, fordi du har ladet dine smykker ligge og flyde. Hvis du har valgt den lille tote bag på sengebordet, er den stadig ikke perfekt, men den er allerede en god ting for dig. Uanset om det er en signetring, en vielsesring, en forlovelsesring eller et familiesmykke, har mange af dem et sentimentalt formål, selv om de ofte er rent dekorative. Når vi ikke bærer dem på fingrene, skal vores ringe opbevares omhyggeligt, siger guldsmedene.

Ringholderen: dine ringes bedste ven

Det er skønt at have en samling af alle slags ringe, uanset om de er forgyldte eller i rustfrit stål, med en diamant eller lavet af fimo-ler. Men det fantastiske ved smykker er, at det ikke er op til os at tilpasse os til dem, men at de snarere skal afsløre vores personlighed. Så alt er tilladt! For at bevare dem og hjælpe dem med at holde længere ved at undgå fugt og oxidation skal de opbevares korrekt.

Til dette formål findes der et imponerende udvalg af tilpassede opbevaringsenheder. Langt fra det klassiske smykketræ eller buster og mannequiner findes der et væld af smykkeskrin med skuffer og rum, vandtætte og lufttætte smykkeskrin i træ, fløjlsæsker og andre forskellige former for smykkedisplays. Nogle af dem kan endda placeres i dit klædeskab, og for dem, der ikke bryder sig om stående modeller, kan du vælge den vægmonterede smykkeholder! Ophobning af opbevaring er meget moderne, og tendensen kan ses på de sociale netværk. Disse damer viser deres mange glasmontrer, smykkeholdere og andre æsker frem, som rummer smukke smykker og små skatte.

Vi elsker ringholderen af flere grunde. Selv om den er lidt mindre sikker end smykkeskrinet, er den ikke desto mindre meget mere praktisk og kan i nogle tilfælde blive et virkeligt aktiv for din udsmykning. Smykkeholderen er lavet af træ, metal, stof og nogle gange endda af keramik eller porcelæn og tilpasser sig til din indretning. Boheme eller barok? Det er ikke noget problem, den kan bruges på tusind forskellige måder. Den er udstyret med kroge til halskæder, ringe eller øreringe og er undertiden kombineret med et fad. Nogle modeller har endda opbevaringsskuffer og en gennemsigtig vitrine! Hvem har sagt, at ringholderen ikke beskytter mod støv og fugt? Vi har lige bevist, at du tog fejl. Du kan nu hænge dine øreringe og ringe op, bevare dine smukke guldsmykker og vise dine smykker og ædelsten frem uden frygt for oxidation. Med rigtige arrangører er din smykkesamling godt organiseret, samtidig med at den er inden for rækkevidde, og det elsker vi!

Ringholderen, den perfekte gave til elskere af smukke genstande

Vi glemte næsten at nævne, at denne holder også er ideel til at bære din veninde Zoés smukke smykker, så når du ikke ved, hvad du skal give, er denne opbevaringsenhed et sikkert valg. Med dette kan du ikke gå galt, den eneste risiko er, at du vil blive bedt om mere! En kvinde, der bærer en ring, vil altid have brug for et tilbehør, der giver hende mulighed for at opbevare dem, det er også sandt, at en og en giver to, så køb en ringholder!

Hos Smykkeskrin Copenhagen er du forkælet med valgmuligheder, og hvis du tilfældigvis er på udkig efter en fin gave, så tag et kig på vores kollektion af smykkeholdere. Du kan finde dem i alle størrelser og materialer: Vælg efter dine behov!