Smykkeskrin Glas

Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Smykkeskrinet i glas har alt, hvad du har brug for

Den, der sagde, at diamanter er en kvindes bedste ven, havde kun halvt ret. Uanset hvad de herrer siger, er det smykkerne i al deres mangfoldighed, der forstår at forføre os og få os til at miste fodfæstet. Indrøm, mine damer, at det nogle gange kan være meget farligt, især for vores opsparing, at være alene og uden reference i en smykkeforretning! Smykker og smukke smykker, vi kan lide at modtage dem lige så meget som vi kan lide at give dem (og især til os selv). Den er langt mere end blot en simpel modeaccessory, den er ofte centrum for et vellykket look. Men disse små skatte er meget mere end blot samlerobjekter. De fortæller ofte mere end blot en udstilling af rigdom, de fortæller ofte en historie om hjertet. Så hvad kunne være mere naturligt end at beskytte dem i en solid glasmontre?

Fordelene ved glas til beskyttelse af dine smykker

Som materiale har glas mange fordele. Vidste du, at det er det mest populære materiale i Frankrig? Er det et tilfælde, at Askepotes tøffel og de dyreste flasker Saint-Emilion er lavet af dette materiale? Det vil vi aldrig få at vide. Det er sikkert, at den har mange fordele. Ud over at være genanvendelig og dermed økologisk er den imponerende robust. Det er fuldstændig uigennemtrængeligt for både væske og gas og kan være et beskyttelseselement af ekstremt høj kvalitet. Blæst glas, poleret glas eller emaljeret glas giver et stort udvalg af farver og teksturer, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til dine fødder (endnu et vink med en vognstang til Askepot). Så ville det ikke være en god idé at udnytte alle disse fordele til at opbevare dine mest værdifulde ting i den?

At vælge et smykkeskrin i glas er at vælge tidløshed. Så længe det ikke er brudt, vil glasset ikke blive beskadiget. Den kan overleve tidens gang og måske endda efterfølge dig. Halskæder, armbånd, øreringe og andre familiearvestykker, der er blevet givet videre gennem generationer, vil være endnu mere sikre i en sådan pålidelig æske! Dine smukkeste smykker vil helt sikkert finde en plads, hvor de venter på at funkle rundt om din hals.

Gennemsigtighed er nøglen til elegance

Glas er ikke kun krystallinsk, men blænder også med sin gennemsigtighed. Selv om det kan virke ubetydeligt, er det netop denne egenskab, der giver den sin utrolige charme. Vi ville alle ønske, at vi kunne sige det samme om den nøgterne, sarte og alligevel solide og modstandsdygtige kvinde! Når du opbevarer dine smykker og andre små vidundere, forbliver de synlige og tydelige selv i deres etui. Dette har flere fordele. Ud over at være meget elegant sparer det også en masse tid.

Med et smykkeskrin i glas eller krystal har du meget mere end et simpelt brugsgenstand, du har et ægte stykke dekoration, der nemt finder en plads eller vil skinne og sublimere alle interiører. Desuden behøver du ikke længere at lede i timevis efter, i hvilken kasse du havde gemt din signetring, du vil se, at det er virkelig sensationelt at kunne finde sin dyrebare finhed med et enkelt blik!

Flere modeller af smykkeskrin af glas til at tilfredsstille dig

Hos Smykkeskrin Copenhagen tilbyder vi flere modeller af glaskasser til opbevaring af dine smykker og andre værdigenstande. Fra de mest klassiske rektangulære kasser til dem, der tør tage komplekse former, har de alle én ting til fælles. Kombineret med forgyldt metal eller messing er de endnu mere elegante. Nogle indeholder fløjl for ekstra blødhed, mens andre har et spejl for en original visuel effekt. Uanset hvilket valg du træffer, er vi sikre på, at du ikke vil fortryde det!

Moderne, nøgternt og praktisk, glas er perfekt

Hvem har ikke bittert fortrudt at have efterladt sit smukke par perleøreringe på kanten af badeværelsesskabet, for så at finde et par mere om morgenen? Hvem har ikke allerede bidt sig i fingrene over at have ladet deres smukke samling armbånd oxidere, som de elskede at mixe og matche med? Lidt ligesom den forældreløse sok, har vi alle oplevet syndromet med den manglende juvel (som jeg er sikker på, at jeg har skrevet der)! At sige farvel til denne type uheld én gang for alle er den første gode grund til at investere i et smykkeskrin. Glas, krystal, læder eller træ – du kan selv vælge, men lad ikke dine ure og andre vedhæng ligge uden opsyn. Og damer, jeres kæder i rustfrit stål fortjener den samme opmærksomhed som safirer, smaragder og andre ædle vielsesringe.

Men smykkeskrinet i glas har det der lille ekstra, som de andre ikke har. Med sin forgyldte stål- eller messingfinish er den både enkel og raffineret, elegant, men også alsidig, moderne og tidløs. For dem, der er mere gammeldags, venter vores udvalg af vintage smykkeskrin på dig!

Som du kan se, er smykkeskrin af glas ud over at være meget solide og af høj kvalitet til at opbevare dine smukkeste smykker også stilfulde genstande i din indretning, så du har ingen undskyldning for ikke at falde for dem. Desuden kan du for en smule originalitet meget vel placere små sukkulenter i dem, garanteret wow-effekt!