Smykkeskrin Læder

Vis filtre

Viser alle 86 resultater

Viser alle 86 resultater

Smykkeskrin i læder: ædelt materiale til kostbare genstande

Det er ikke nogen nem opgave at organisere din smykkesamling. Efter råd fra prestigefyldte guldsmede ved vi nu, at det vigtigste er at beskytte dem så meget som muligt mod fugt, støv og diverse gnidninger. Det er derfor let at udlede nogle få tips til optimal opbevaring.

Lange sølvhalskæder eller lange halskæder vil være lettere at bevare, hvis de opbevares adskilt fra hinanden, hvilket mindsker risikoen for knuder betydeligt. Chevalières, sætringe eller guldringe kan nemt finde deres plads i de små rum i en passende æske. Hvad angår vores fine armbånd, armbånd og manchetter, skal du være opfindsom, afhængigt af deres størrelse.

Vi vil ofte gerne vide, at vores smykker og ædelstene er sikre og godt opbevaret i en kasse, der er lige så værdifuld som de er. Ellers er det lidt som at putte en meget god vin i en papkasse, hvilket spild!

Ægte læder til at bevare dine smykker

Naturlæder er et ædelt råmateriale, der anvendes i mange produktioner. Dette råmateriale er kendt for at være holdbart og modstandsdygtigt og kræver lige så meget vedligeholdelse som dine smykker, men det er en sag, der er perfekt tilpasset til deres beskyttelse. Det er modstandsdygtigt over for tårer, år og høje temperaturer og er blevet brugt siden tidernes morgen af vores forfædre på grund af disse egenskaber.

Selv om vi er vant til at se det brugt som pung, tegnebog og små lædervarer eller endda som sko eller tøj, bruges det også til at fremstille forskellige og varierede genstande. En ret simpel kasse kan således blive meget værdifuld på grund af det materiale, der er brugt til at fremstille den. Et smykkeskrin i læder er en værdifuld gave, som ofte er meget værdsat, da vi alle kender værdien og kvaliteten af ægte læder.

PU-læder, et alternativ til ægte læder

PU er faktisk polyurethan. Dette materiale, der er fremstillet af plast, anvendes på mange områder. I den medicinske sektor, i byggeindustrien i nogle tilfælde eller hyppigere i tekstil- og møbelindustrien. Visuelt ligner det læder, men det er ikke læder. Selv om dette materiale ikke har de samme gode egenskaber som læder, er det mere overkommeligt. Dette alternativ gør det muligt for alle lommer at få smukke smykkeskrin.

Smykkeskrin Copenhagen’s læderbokse og -etuier er smykker i sig selv. Du behøver blot at se på den luksuriøse læder smykkeskrin for at forstå det. Størrelsen på kassen er imponerende, men det samme er dens opbevaringskapacitet. Den er fremstillet af PU-læder og har ikke mindre end 60 opbevaringspladser til ringe og ca. 18 rum til halskæder og vedhæng. Med sit gennembrudte design fremhæver det dine smykker og beskytter dem samtidig. En lille guldklump! Men det er ikke den eneste.

Trods sin mere beskedne opbevaringskapacitet er smykkeskrinet med krokoeffekt unægteligt fuld af karakter. Den skal blot placeres på toppen af en kommode eller et toiletbord og giver et næsten rock’n’roll-agtigt touch til din indretning.

Læderetuier til herreure

Gentlemen og andre gode mænd er ikke ufølsomme over for smykker og ure. Disse herrer kan også blive en smule tvangspræget foran et smukt ur fuld af karisma. Og et automatisk ur eller et urarmbånd skal være i en kvalitetskasse for at kunne modtage det. Med sit fløjlsinteriør vil urkassen i strudellæder forføre mange. Den er kompakt, sober og elegant og er den perfekte kombination af raffinement og enkelhed. Det er umuligt for din urrem at oxidere eller for din urskive at blive ridset i dette tilfælde. Ideel til at bære to ure på rejsen.

Opbevaring, organisering, opbevaring og dekoration: smykkeskrin og alsidighed

Smykkeskrinet i læder er et must for alle, der elsker deres smykker. Den er ekstremt alsidig og kan indeholde dine mest værdifulde sten samt andre små værdigenstande eller hygiejneprodukter. Farverig, med mange forskellige former og materialer, tilpasser den sig til enhver smag og stil. For at sikre dig, at du træffer det rigtige valg, er æstetikken af kassen ikke det eneste vigtige element. For dine værdifulde smykker kan det f.eks. være vigtigt, at din æske har et kvalitets- og sikkert låsesystem, om ikke andet så for at forhindre, at den kan åbnes, hvis der sker et lille uheld.

På den funktionelle side er aftagelige skuffer, separate rum, små urpuder og halskædeholdere alle kriterier, der kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Nogle har endda et lille spejl. Identificer de genstande i dit smykkeforråd og de genstande, du ønsker at opbevare, deres form, materiale eller endda vægt, og vælg den ideelle smykkeopbevaringsenhed ud fra dette. En armring passer ikke, mens et tyndt armbånd lavet af en lille sølvkæde passer. Smykkeholderen kan også være et attraktivt alternativ for dem, der kan lide at dekorere.

Har du brug for at bære dit tilbehør?

Der findes små kompakte æsker, ofte lavet af læder eller kunstlæder, som er perfekte til at bære dinglende øreringe, små perler, creoler og forskellige vedhæng. Endelig kan du se vores kollektion af smykkeskrin til piger, hvis du leder efter opbevaringsplads til dine små prinsessers smykker.