Smykkeskrin Pige

Vis filtre

Viser alle 20 resultater

Viser alle 20 resultater

Smykkeskrin til små piger med glimtende øjne

Kærligheden til smykker begynder ofte allerede i en ung alder. Efter at have set deres mødre eller søstre pynte sig med glitrende, overdådige smykker, får disse unge damer hurtigt smag for at pynte deres tøj med smukke modesmykker. Og vi kan kun forstå dem. Vores børn er ved at få deres stil og personlighed frem i en stadig yngre alder, opmuntret af en ny, mere positiv og åben undervisningsmetode, der går ind for accept af sig selv og forskelligheder. Det er godt for dem. Som følge heraf ser vi nu vores små børn blande ring-stilarter, samle fine halskæder og lange halskæder eller pynte sig med smukke, besatte manchetter for at gøre som de voksne. Men hvis nogle smykker hurtigt bliver ødelagt (og vi ved det) på grund af deres kvalitet, er nogle smykker bestemt til at holde i længden, og vi ønsker at passe på dem som vores øjenæble. Dette er ofte tilfældet med armbånd og kæder af ædelmetaller, f.eks. Derfor er der intet bedre end at opbevare dem værdifuldt i originale og funktionelle smykkeskrin til piger, som de vil nyde at vise deres venner.

Opbevaring af disse kostbare juveler i passende æsker

At passe på værdigenstande er noget, man lærer fra en tidlig alder. Jo tidligere du kan indgyde dine små piger dette, jo større er sandsynligheden for, at det hurtigt bliver en vane. Selv om vores små piger allerede har en stor samling af forskellige smykker, ringe af alle slags, kroner, hjerteformede ringe og justerbare stjerner og andre genstande, som ikke er særlig værdifulde, er der nogle særligt værdifulde genstande, som vi gerne vil have beskyttet.

Ofte er det sentimentale genstande, som allerede er gået gennem tiden og generationer, og som vi ønsker at give videre til vores kære. Andre gange er de gaver fra gudmor, bedsteforældre eller nære venner, men uanset hvad de er, er de værdifulde og skal passes på. Vores smykkeskrin til piger er designet til at give dine børn lyst til at gemme deres skatte i dem. De er ofte originale, nogle gange pigetøj, men de er funktionelle og smukke, og det er lige så behageligt som effektivt at bruge dem, en rigtig børneleg! De er smarte, lavet af træ, af enhjørning eller endda i lommestørrelse, så du kan tage dine små vidundere med dig overalt, med eller uden små ører, der findes et væld af dem. Elegante smykker, sæt smykker, ure og selv små hemmeligheder vil være velbevarede. Til fødselsdage eller fødselsdage er disse smykkeskrin til piger en god gaveidé, som helt sikkert vil skabe opsigt!

Et par tips til at passe på dine smykker

For mange af os er det nærmest en helligbrøde at bære modesmykker. Vi elsker vores smykker, vi har værdsat dem, og det er udelukket at se vores smukke ringe blive blå og plette vores hud, fordi kvaliteten er middelmådig. For andre er det derimod en god måde at vælge modesmykker på, så vi kan glæde os selv, uden at det koster dyrt, og uden at vi får kvalme, når en af vores yndlingsøreringe er forsvundet. Også for vores børn, bortset fra gaver til fødselsdage, barnedåb eller andre begivenheder, hvor vi uundgåeligt vælger kvalitet, er modesmykker et godt kompromis mellem at få vores små piger til at smile og ikke tømme deres tegnebog, vel vidende at de før eller siden vil beskadige eller miste dem.

Til de mere forsigtige af dem vil vi gerne give nogle råd om, hvordan man vedligeholder armbånd med rhinsten, guldsmykker og andre etniske smykker. Damer og piger, undgå badeværelset eller læg i det mindste dine genstande i et smykkeskrin, hvis du beslutter dig for at opbevare dem i dette rum. Intet er farligere for dine modesmykker end fugt. Hurtig oxidation garanteret! Derfor vælger vi et tørt og køligt sted (ja, som f.eks. det bløde fløjlsfor i vores smukke piges smykkeskrin).

Det siger sig selv, men hvis vi tilfældigvis holder ferie ved havet eller ved en swimmingpool, og vi pludselig får lyst til at tage en dukkert, skal vi huske at tage vores ringe, øreringe, ankelkæder og andet tilbehør af på forhånd. Desuden skal du vente, til du er helt tør, før du tager dem på igen. Kender du det lille trick med klar lak? Det kan redde dine smykker og holde dem flotte i et stykke tid endnu. Du skal blot tage dig tid til at dække dit tilbehør med et slør af gennemsigtig lak og lade det tørre. Når den er tør, fungerer den som et beskyttende lag, der er perfekt til at beskytte mod f.eks. sved og forhindre, at huden bliver grønlig eller blå. Tøv ikke med at gentage operationen.

Disse få tricks skulle hjælpe dine piger med at få de smykker, de elsker, til at holde længere. Det er også en god måde at gøre dem opmærksomme på enkle vedligeholdelsesprocedurer til senere hen. Hvis der er én ting, vi ikke har nævnt, og det gælder for alle smykker, er det regelmæssig aftørring med en blød klud og en blød børste for at fjerne støv og snavs fra de mest utilgængelige hjørner.

Valg af en æske til din datters smykker

Lader din lille prinsesse sin samling ligge, og er du oversvømmet af vedhæng, chokers og andre små hårbånd? Så er det nok et godt tidspunkt at give hende en æske til at opbevare sine smykker i. Er hun en heste- eller enhjørningeentusiast? Du kan helt sikkert finde noget, der passer til hende blandt vores udvalg af smykkeskrin til piger. Disse genialt designede æsker kan indeholde diademer, bånd og andre skinnende, flerfarvede kæder. Hvis din teenager allerede har en kvindelig smag, og glitter og hjerter ikke længere er hendes ting, eller hvis du leder efter noget til opbevaring af dine egne smykker, bør du kigge på vores kollektion af smykkeskrin til kvinder.