Smykkeskrin Træ

Vis filtre

Viser alle 29 resultater

Viser alle 29 resultater

Elegance og robusthed i smykkeskrin af træ

Brugen af smykker og kropsudsmykning går helt tilbage til tidernes morgen. Allerede i forhistorisk tid har forskere fundet spor af smykker fra Sydafrika. De berømte ornamenter, der blev fundet, var gennemborede skaller! Perforeringerne og slidmærkerne på skallerne viser, at de var beregnet til at blive båret. Samtidig begyndte man i Europa at finde dyretænder som vedhæng eller øreringe.

Det mest fascinerende er, at disse tænder ofte blev fundet langt væk fra de pågældende dyrs levested, hvilket beviser, at mennesket allerede var nomade og handlende. Det vides endnu ikke, hvordan disse kvinder bevarede deres fine klæder, og om de havde samme værdi dengang som i dag for os. Under alle omstændigheder er det usandsynligt, at de, hvis de havde æsker på det tidspunkt, var lavet af glas eller kunstlæder, men der er al mulig grund til at tro, at de kunne have haft smykkeskrin af træ, da dette materiale allerede var meget udbredt i forhistorisk tid.

Smykker: tusind og en betydning

Det er ikke klart, hvilken symbolik der var forbundet med smykker på den tid. Senere i udviklingen lærer vi, at det i første omgang ofte var forbundet med prestige eller religion. Et smykkes funktioner varierer meget alt efter tid og kultur. Selv om de i dag primært er blevet dekorative og følelsesmæssige for os, afslører nogle smykker oplysninger om bærerens sociale status og religiøse overbevisning. En vielsesring afslører f.eks. ejerens religion og civilstand. Nogle amuletter og andre talismaner antyder, hvad bæreren tror på.

Valg af træ til opbevaring af dine smykker

Det vil være meget klogt at vælge træ til at opbevare dine smykker. Træ er et naturmateriale, der altid er blevet brugt til mange former for byggeri, og som forfører med sin soliditet og alsidighed. De mere miljøvenlige blandt os værdsætter træ for dets vedvarende og biologisk nedbrydelige aspekt, som giver det en god miljøpræstation. Selv om det er kendt for ikke at kunne lide vand for meget, er det ikke desto mindre perfekt til at beskytte smykker, fine sten og andre armbånd og halskæder mod fugt. Det anerkendes som et ædelt materiale og er elsket for sin æstetik og originalitet. Det er næsten umuligt, at to stykker træ, selv fra det samme træ, kan være fuldstændig identiske. Træets korn varierer for at give hvert objekt en unik karakter. Vidste du, at træ har et bedre styrke/vægt-forhold end beton eller stål? Endnu en god grund til at opbevare dine mest ekstravagante smykker i vores smykkeskrin i massivt træ eller ægte træ – sikkerheden er garanteret!

I modsætning til hvad du måske tror, er dette materiale også mere modstandsdygtigt over for forbrænding. Og ja, mine damer, det er en almindelig misforståelse, at træ brænder som en tændstik. Alle disse fordele gør smykkeskrin og smykkeskrin af træ til meget gode sager.

Beskyt hele din samling

Du behøver ikke stresse mere, for det store udvalg af trækasser, der findes på siden, betyder, at du helt sikkert kan finde en, der passer til samleren i dig! Dine små perleøreringe og creoler vil finde den perfekte plads i en af skufferne. Tynde ringe eller tykke ringe har også deres eget dedikerede opbevaringsrum. Det er umuligt for dem at støde sammen eller gnide sig mod hinanden, når de er lagt væk. Og glem ikke, at selv dine fineste halskæder og kæder vil være sikre mod knuder takket være de ophængssystemer, der er specielt designet til dem! Der er ingen undskyldning for ikke at passe på dine smykker. For dem, der gerne vil have udsigt til deres smykker, er nogle af æskerne gennembrudte, hvilket er en subtil aftale mellem nytteværdi og æstetik. Dette gælder især, da mange af disse æsker kan fungere som et rigtigt dekorativt objekt på en kommode eller en hylde.

Hos Smykkeskrin Copenhagen er I ikke udelukket, og hvis I også er smykkeelskere og især urelskere (lad os ikke tro, at I ikke er det). Du er forkælet med valgmuligheder! Blandt træet er der en kasse, der skiller sig ud for dig. Denne gennembrudte æske med fem små fløjlspuder er fremstillet af ægte træ og giver dine ure al den komfort og beskyttelse, de fortjener. Da den er åben, behøver du kun at kigge dig omkring for at se, om den, du leder efter, er der, og det er også en meget fin måde at præsentere din smukkeste samling for dine gæster på.

Som du kan se, er disse ædle, elegante og raffinerede smykkeskrin i træ hurtigt uundværlige til at organisere dine smykkesamlinger. De vil være en charmerende tilføjelse til din udsmykning. Det er også en fremragende gaveidé, og ved at vælge en æske fra vores sortiment har du kun en lille chance for at begå en fejl! Men hvis modtageren af din gave er mere excentrisk, og du gerne vil give ham/hende en æske, der vil fange hans/hendes opmærksomhed, inviterer vi dig til at tage et kig på vores kollektion af originale smykkeskrin og forkæle dig selv!

Vores smykkeskrin i træ

Smykkeskrin i træ er vores teamets favorit! Hvorfor er de så populære? Af mange grunde! Først og fremmest er træ et ædelt og holdbart materiale, så du kan være sikker på, at dit smykkeskrin i træ vil holde i årevis uden at blive gammelt. Meget ofte er vores smykkeskrin af træ store modeller. Nogle af dem har særlige rum til opbevaring af ure (der medfølger puder): praktisk, hvis du har mange ure. Nogle af disse æsker er også et rigtigt udstillingsvindue for din samling: det gennembrudte plexiglaslåg giver dig mulighed for at beundre dine yndlingsarmbånd, ringe og halskæder uden at være bange for at beskadige dem.

Vores smykkeskrin i træ er i virkeligheden ægte dekorationsgenstande med et elegant og rent design. Nogle af dem har endda en forgyldt messingfinish med stor effekt. Hvis du har en smuk smykkesamling, som du ønsker at beskytte eller organisere, men frem for alt ønsker du at sublimere og fremhæve den, så er et smykkeskrin i træ helt sikkert det, du skal kigge efter. Kort sagt er det en fremragende gaveidé til enhver lejlighed eller til dig selv! Smykkeskrin i træ er perfekte, hvis du leder efter et smart og elegant stykke træ til at opbevare dine yndlingsringe og halskæder i.