Smykkestativ

Vis filtre

Viser 1–100 af 115 resultater

Viser 1–100 af 115 resultater

Smykkestativ: en kombination af det nyttige og det behagelige

Jo større din smykkesamling er, jo mere opfindsom skal du være for at opbevare den. Hvis du er en af de få (måske endda den eneste), der kun har en meget lille smykkesamling, og du kan nøjes med den, vil du sandsynligvis aldrig blive konfronteret med problemet med at opbevare dine kostbare smykker. Hvis ikke, ved du allerede, hvor svært det kan være at finde en løsning, der både er æstetisk tiltalende og funktionel til opbevaring af dine ædelstene, funklende smykker og andre sentimentale smykker. Som du allerede ved, elsker vi hos Smykkeskrin Copenhagen smykkeskrin. For os er det en af de mest effektive måder at beskytte vores yndlingstilbehør på. Men at vælge et smykkeskrin er også et (næsten vanedannende) alternativ til de æsker, som vi kender så godt.

Vi siger afhængighedsskabende, fordi mangfoldigheden af disse små genstande er så stor, at vi hurtigt begynder at samle på dem næsten lige så meget som på vores smykker. De er generelt meget trendy og kan blive et rigtigt dekorativt tilbehør. Vores øjen- og ansigtssmykkerholdere er f.eks. genstande, hvis ubestridelige charme uden tvivl vil forstærke en kommodes klassicisme. Men der opstår et spørgsmål, når man står over for så mange valgmuligheder: Hvordan vælger man en smykkestativ, der både er æstetisk og praktisk?

Valg af en smykkestativ: nogle gode råd til at hjælpe dig

Der er nogle få kriterier, du skal tage hensyn til, når du vælger en smykkestativ. Æstetik er ikke det eneste element, der bør være afgørende for dit valg. Det er rigtigt, at udseendet allerede er et kriterium, der skal tages i betragtning. Men hvad er meningen med at købe en smykkestativ, hvis du ikke kan lide den? En smykkestativ bruges til at opbevare dine smykker, men det er vigtigt, at den også er en fryd for øjet, så du kan vise din samling frem. Så ja, vi kan sige, at det vigtigste kriterium vil være æstetik.

Du skal dog ikke være for hurtig og stille dig selv nogle spørgsmål. For eksempel: Hvilken slags genstande vil du hænge på den? Vil det kun være ringe? Vil du vælge den til at opbevare dine lange halskæder og halskæder i eller dine store guldstålmanchetter? Nogle smykkestativ egner sig ikke til alle typer øreringe, det skal du vide. Der skal også tages hensyn til vægten af dit dyrebare tilbehør. Selv om de generelt er designet til at være stabile, vil de falde af, hvis du sætter noget på, der er for tungt, og vægten er dårligt fordelt, og det vil falde af.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at dit boheme-smykke, dit ur eller din forlovelsesring i guld eller sølv ikke har de samme behov som hinanden. For at give dig en idé kan smykkestativet holde alle typer smykker: lange halskæder, kostumeringsringe eller ædelringe og selv små øreringe, uden at der er risiko for at det vælter, da det er ophængt. Det er dog ikke sikkert, at den passer til hele din samling. Det sidste kriterium, der skal identificeres, er antallet af armbånd, ringe og andre smykker, som du ejer. Bare rolig, vi har en løsning, selv til utroligt store samlinger.

Holdere til halskæder

Som du kan forestille dig, er de designet og fremstillet til at hænge dine halskæder på den mest optimale måde. Farvel til halskæder og halskæder, som det vil tage lang tid at få opløst. Alt skal være på sin plads, så ingen af dem bliver beskadiget eller støder sammen. Men også her er der et element, som man ikke må overse. Forestil dig, at din lange halskæde på mere end 30 cm blev hængt på en knap 15 cm høj støtte, kan du se, hvor jeg vil hen med det?

Ringholdere

For ringe er det en smule enklere, og der er mindre risiko for, at de bliver viklet ind i et andet tilbehør og spilder tid (og tålmodighed) på at løse problemet. Her er der mange holdere, der kan gøre tricket. Læg dem i et smukt fad som f.eks. i vores smykkeskål eller vores dekorative smykkeholder. Hvorfor ikke opbevare dem med stil på stammen af vores elefantringholder? Vi elsker det! Kort sagt, du kan hænge dem op, placere dem, opbevare dem, gøre som du vil.

Øreringestativ

Vores fine små perler og smukke diamanter fortjener al vores opmærksomhed. Disse tidløse og særligt værdifulde smykker opbevares ideelt set væk fra støv. For de andre er du igen forkælet med valgmuligheder. Afhængigt af dine par øreringe har vi en række perfekt passende ørehængsholdere, der passer perfekt til dine par øreringe. Uanset om det er en dinglende ørering eller et par små øreringe med bøjle, er der noget for enhver smag. Er din samling stor? Vælg flere!

Armbånd holder

Det er ret nemt at vælge en armbåndsholder. Den er hverken for lang eller for kort og kan hænges op eller placeres på et lille fad. Der er derfor ikke noget problem med opbevaring. For at fremhæve halvædelsten eller dine smukkeste armbånd er der nogle displaystativer, der er specielt skabt til at fremhæve dem. Hyg dig!

Så vi har lavet en rundtur i mulighederne. Nogle displays er specialiserede og giver dig mulighed for at opbevare en bestemt kategori af kjoler bedre end andre, som f.eks. buster, der er det bedste valg, når du ønsker at vise dine brystplader, safirer eller diamanthalskæder frem. Andre er derimod alsidige og gør det muligt at opbevare mange typer smykker. Små ure, læderure og armbåndsure kan alle opbevares i dem uden problemer. Som vi alle ved, er smykker værdifulde og ofte sentimentale, så det er vigtigt at passe på dem. Selv om den ikke beskytter mod støv, har smykkeholderen den fordel, at den undgår enhver risiko for gnidning eller små stød ved kontakt med andre smykker. Det er derfor en meget pålidelig og æstetisk måde at vedligeholde og pleje dine mange smykker og prinsesseoutfits på.