Smykketræ

Vis filtre

Viser alle 13 resultater

Viser alle 13 resultater

Smykketræ: kombinerer dekoration og opbevaring af dine yndlingssmykker

I familien af æsker, etuier og andre smykkeskrin beder jeg om smykketræet. Det smukke, elegante og alsidige display, der er ideelt designet til at hænge dine små skatte sikkert op. Alle dem, der troede, at denne form for støtte kun var god til opbevaring af dine fine kæder og smarte armbånd, skal tro om igen. Vi gør op med forudfattede idéer og forklarer hvorfor.

Et lagringssystem som intet andet

Smykketræet er alsidigt. Lidt ligesom alt andet tilbehør af denne type, spørger du måske? Der findes naturligvis mange forskellige æsker og bokse, som kan rumme dine smykker og ædelsten. Men de har ikke alle samme funktionalitet. Med kasser og kister er vi mere optaget af praktisk opbevaring. Godt pakket ind i en smuk æske, nogle gange i en skuffe, andre gange på en krog, venter vores smykker klogt på den dag, hvor de skal bæres, beskyttet mod lys og fugt.

Smykketræer er lidt anderledes. Placeret på en kommode eller på et toiletbord, afslører den dine smykker og fremhæver dem for alle at se. Din kollektion er sublimeret. Ligesom en buste eller en mannequin kan du kun hænge dit yndlingsøreringe eller en amulet, som du har en særlig følelse for, hvis du har lyst til det. Det er op til dig at bestemme, om du kun vil fremvise ét smykke eller flere accessories.

Med denne type udstilling vil dine veninder få øjnene op for dig (og misunde dig en smule). Det er ikke kun for at prale, at det kan være nyttigt. Med et enkelt blik kan du nemt finde det stykke tøj, du leder efter for at fuldende dit sæt, og det er ret fedt. Men det stopper ikke her.

Et træ og grene, der bærer alle smykkerne

Træet står ikke alene: med en base bliver det endnu mere funktionelt. Det er denne lille detalje, der gør det muligt for den at tage sig af absolut alle dele af din samling.

Hængende øreringe kan hænges op, og ørechips kan placeres i koppen. Det samme gælder for dine manchetter og armbånd. Disse vil slutte sig til de små, tykke og vanskelige øreringe og signetringe på hylden, mens de tynde armbånd i sølv eller endda guld nemt vil finde en lille plads i midten af grenene på vores støtte. Smykketræernes gren-system udgør en reel organisationsmulighed.

Variation for enhver personlighed

I træ, forgyldt metal eller smedejern, placeret på et sengebord eller på en hylde i dit påklædningsværelse eller garderobe, kan dette smykketræ bruges på mange måder, så du kan finde det, der passer bedst til din personlighed. Kan du ikke beslutte dig? Tag flere! Hjortesmykketræet vil perfekt fuldende en klassisk, smart og romantisk dekoration, mens træsmykketræet vil være perfekt i en skandinavisk indretning.

Så det er sandt, at denne støtte, i modsætning til andre, ikke har den fordel at være vægmonteret for dem, der altid er på udkig efter pladsoptimering. Den opbevarer ikke dine mest værdifulde ringe, diamanter og perler under glas, og den har ikke en fløjlsskuffe og et rum i forhold til andre typer opbevaring. Men det er stadig en tidløs, tidløs og super funktionel genstand til opbevaring af disse smykker. Kombineret med andre ting har du alle redskaberne i din besiddelse til at få en smuk dekoration og smukke smykker velindrettet og perfekt organiseret.

Uanset om du ønsker at opbevare dine ure, hænge dine halskæder op, vise dine bohemehalskæder frem eller opbevare din kæde, er smykketræet perfekt. Vi havde næsten glemt at nævne det, men du har sikkert allerede mistænkt det, det er også en god gaveidé til alle smykkeelskere, selv vores smykkevenner vil være følsomme over for det, så gå efter det.

Afslutningsvis: Smykketræet er en fremragende organisator, dekorativ smykkeopbevaring og en god gaveidé – det har virkelig alt, hvad du kan lide, og din guldsmed vil ikke sige andet. For at opbevare dine længste smykker foreslår vi, at du tager et kig på vores halskædeholdere: de vil sublimere dine yndlingsstykker.