Urkasse

Vis filtre

Viser alle 22 resultater

Smykkeskrin og mænd

Ve dem, der tror, at vores kære, ømme mænd ikke også har ret til at være svage og urimelige over for smukke smykker. Ja, smykker og kostbare juveler er ikke kun forbeholdt kvinder. Herrer i alle aldre, nationaliteter og baggrunde er også følsomme over for dem. Og det er lige så godt, for der er et væld af armbånd, manchetter og andre ringe af ekstrem kvalitet og skønhed, både raffinerede og maskuline. Også her varierer den enkeltes adfærd. Der er dem, der foretrækker små, smarte og diskrete genstande som f.eks. smukke ure, mens andre foretrækker komplette, mere ekstravagante sæt. Uanset hvad, må alle indse, at de også har brug for passende beholdere for at opbevare og vedligeholde deres dyrebare samling.

Smykkeskrin og urkasser til mænd

Vi er ikke de eneste, der siger det, smykkeeksperterne bekræfter det. Jo mere omhyggeligt dine smykker opbevares og plejes, jo mere bevares deres værdi, og de vil holde i årevis uden at blive beskadiget. Smykkeskrin til mænd fås i mange forskellige designs. Nogle har mange rum og tilbyder en lang række opbevaringsmuligheder, mens andre er mere nøgterne, beskyttende små kasser. Tag f.eks. ure. Alene vores urkasser er små juveler. De er fremstillet af strudellæder eller træ af høj kvalitet og er den perfekte kombination af enkelhed og elegance. En meget berømt herre sagde engang, at “enkelhed er den ultimative raffinement”. Vi vil bestemt ikke modsige ham. Det er nu uomtvisteligt, at smykker ikke kun er en kvindesag, og at mænd er lige så involveret. For at tilfredsstille alle smagsløg og sikre, at alle kan finde noget, der passer til deres behov, findes der mange forskellige kasser med hensyn til form, farve og foring. Vi har tænkt på dig, som aldrig bliver træt af at beundre dine smukke ure. Vores gennembrudte æsker opbevarer dine smukkeste smykker sikkert, mens de vises frem, så alle kan se dem. Genialt, ikke sandt?

Endnu et par tips om, hvordan du passer på dine ure

Selv om ure i dag er blevet mere dekorative end praktiske (ja, ja, vi er sikre på, at du også trækker din telefon frem for at se på klokken og glemmer uret på dit håndled), bæres de ofte som et symbol på en bestemt klasse og en bestemt livsstil. For at kunne bære dem med stolthed er det derfor så meget desto vigtigere at holde dem i upåklagelig stand. Som vi har set, er det næsten uundværligt at opbevare dem i et passende smykkeskrin til mænd, når de ikke er i brug eller f.eks. på rejser. Der er dog andre små skridt, der kan tages for at beskytte dem yderligere mod tidens påvirkning.

Rengør dine ure regelmæssigt

Med en blød klud og en lille børste med bløde, fine børster kan du rengøre kroner og urkasser på dine ure. Den bløde børste fjerner det mindste snavs, der kan komme ind i armbåndsurets kroge og hjørner. Kluden giver en poleringseffekt, der får dine smykker til at skinne som den dag, de blev lavet. Du vil ikke længere være den eneste, der beundrer dem.

Undgå kontakt med visse produkter

Parfume, sæbe og rengøringsmidler, visse produkter kan skade dit objekt æstetisk. Husk at tage uret af, når du vasker hænder, eller at vente på, at parfumen er trængt godt ind, hvis du bruger parfume på håndleddet, før du tager dine smykker på. Du skal også være opmærksom på, at intensiv og langvarig udsættelse for solen kan misfarve din rem.

Tjek dit ur fra tid til anden

Ja, som enhver god urmekanisme kan den også blive slidt op. Hvis mekaniske ure kan holde i to år, kan kvartsure holde i endnu et år, før de skal tjekkes. Et lille venligt råd er at fortælle dig, at du ikke skal lade et ur med et fladt batteri stå for længe, for selv om et mekanisk ur, der bruges, bliver slidt, bliver et mekanisk ur, der ikke bruges, endnu hurtigere slidt! Endelig skal du ikke forsøge at reparere dit ur selv, medmindre du selv er urmager, da det ville være en skam at risikere at beskadige urværket.

Det er helligt at lægge dem væk

Træ eller læder og hvorfor ikke imiteret kulstof for endnu mere stil, det er op til dig, men lad ikke dine ure blive udsat for støv, fugt og andre forhold, der er ugunstige for deres sundhed. Smykkeskrin og urkasser til mænd er i øvrigt virkelig smukke gaver, som helt sikkert vil appellere til de mest maskuline herrer. En mand, der bærer et ur, har uundgåeligt brug for en lige så elegant æske til at opbevare det. Luksusure, kvartsure, mekaniske eller analoge ure, læderremme eller rustfri stålarmbånd, de fortjener alle at blive behandlet med den største omhu.

Vi er lidt fokuseret på ure, da vi ved, at disse herrer ikke er ufølsomme over for dem, men Smykkeskrin Copenhagen-æskerne vil også være perfekt tilpasset til at modtage og beskytte alle dine dyrebare smykker. De opdelte kasser er endda designet til at opbevare signetringe, kæder og andre fine ting sikkert. Kan du lide materialer af høj kvalitet og smukke overflader? Så tag et kig på vores kollektion af smykkeskrin i læder og husk, at den bedste måde at modstå fristelsen på er at give efter for den.